6. FESTIVAL AMATERSKIH POZORIŠTA „ŠTAP I KANAP“-ŠIK
OD 20. DO 25. SEPTEMBRA,
NA SCENI KULTURNOG CENTRA „VLASTIMIR PAVLOVIĆ CAREVAC“
VELIKO GRADIŠTE
Od 20-25. septembra , Veliko Gradište će biti mesto u kome će se okupiti veliki broj pozorišnih stvaraoca i ljubitelja pozorišne umetnosti. Kroz šest dana FESTIVALA AMATERSKIH POZORIŠTA “ŠTAP I KANAP“ ŠIK, sala Kulturnog centra biće mesto za razmenu enegrije kroz različite forme i scenske izraze. U takmičarskom programu Festivala smenjivaće se pozorišne trupe iz Ćuprije, Sonte, Obrenovca, Uba i Boljevaca.
Osim takmičarskih predstava, predposlednjeg dana festivala, biće izvedena predstava “Škola za ljubavnike“ u kojoj igraju naši proslavljeni glumci Milan Kalinić, Milan Vasić, Jelena Rakočević Cekić, Aleksandara Cucić i Bojan Stojčetović.
Poslednji dan Festivala rezervisan je za proglašenje pobednika i svečano dodeljivanje nagrada, koje će biti upotpunjeno predstavom „Virus“ u izvođenju Amaterskog pozorišta „Žanka Stokić“ iz Velikog Gradišta, a u režiji Bogdana Milića.
Organizator Festivala je Kulturni centar “Vlastimir Pavlović Carevac“ Veliko Gradište , a pokrovitelji Opština Veliko Gradište i Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije.
Ulaz za sve predstave je besplatan.


Komentari su zatvoreni